Reviews

"Wij willen aan kinderen beginnen en hoorden in de supermarkt bij ons hoe goed ze door U geholpen waren en al 3 jaar rookvrij waren, zonder stress en zenuwen. Ben nu ook geweest, alles zeer goed uitgelegd en wij hopen nu dat de kleine snel geboren wordt. Heb al 4 maanden geen sigaret meer aangeraakt en zal dit ook nooit meer doen, want wij willen natuurlijk wel het goede voorbeeld geven aan onze zoon of dochter."
-Koen Peeters


"Helaas heb ik COPD van het roken gekregen en mijn longarts heeft mij doorverwezen naar Uw praktijk in Berchem. Ik heb inmiddels alles en nog wat geprobeerd, maar dit was en is de beste beslissing van mijn leven geweest, waarvoor nog altijd mijn hartelijke dank!!!"
-Miranda Van Hasselt


"Dag Peter, ben nu precies een jaar van die rommel af dankzij jou en hoewel ik het haast niet geloven kon, want ik heb pillen, hypnose en nicotine plakkers geprobeerd, was ik behoorlijk moedeloos aan te worden. Had ik dit maar meteen gedaan, maar goed, het is gelukt en ben super fier op mezelf en kan het iedereen aanraden."
-Hans Gijselinck


"De drang om te roken is echt weg en heb nu iedereen die nog rookt in ons bedrijf naar U doorverwezen."
-Lies Kerremans


"Moest wel even wennen niks meer tussen mijn vingers te hebben, maar dit maakt het echt gemakkelijker om te stoppen met roken en ben heel tevreden."
-Bart Botte


"Joepie !!!!!!!!!!!!!!! nu één jaar precies gestopt !!!!!!!!!!!!!!"
-Marijke De Smedt


"Gratis parkeren, heel makkelijk bereikbaar, positieve ervaring, goede begeleiding, goede uitleg. Persoonlijk dacht ik dat het niet zou helpen, mijn echtgenoot heeft de afspraak gemaakt, maar dat deed het wel en ben nu al bijna een jaar rookvrij, dus mijn complimenten."
-Gabor Seegers


"Ben via via bij jullie gekomen en kon gelukkig meteen bij jullie komen, bedankt nogmaals voor de goede uitleg en goede nazorg, zonder jullie was het me niet gelukt, heb totaal geen goesting meer."
Safina Van loon


"Wij zijn vorig jaar in januari met de beroemde goede voornemens gegaan naar de Rookstop in Berchem. Wij waren van de sigaret al naar de damper gegaan met 3 % nicotine, maar konden nog steeds niet zonder. Wij waren dit zo beu als wat en wij zijn nu van alles verlost, ook van de stress."
-Coen en An Somers


"Ik ben apetrots op mezelf en heb nu na 2 jaar heel veel geld bespaard. Dit was nou niet de echte reden, maar ik was kortademig en kan nu weer heerlijk bijvoorbeeld zo maar trappen lopen, zonder buiten adem te zijn. Het sporten gaat zoveel beter nu …… en nogmaals, heb ik die 2 jaar al € 1800 bespaard."
-Bruno De Graaf


"Ik was een kettingroker, maar kan nu zeggen: was … op het laatst brachten die sigaretten mij enkel stress, ben nu zo vrij als een vogel, geen aansteker meer, niet afhankelijk meer, niet steeds te moeten denken of ik nog voldoende sigaretten heb, geen asbak meer. Tegen iedereen om mij heen in de klina zeg ik altijd, ga naar de laser is Berchem, want velen willen het afbouwen of gebruiken pillen, maar met de laser ben je er in één keer vanaf."
-Veerle Goetstouwers


Beste, op 21 november kreeg ik van één van uw mensen een behandeling met laser om te stoppen met roken. U hoort mij wellicht graag zeggen dat ik - toch bijna een maand later - nog steeds rookvrij ben. De ontwenning verliep voor mij heel rustig en nu krijg ik nog maar zelden zin in een sigaret. Daar verzet ik me dan ook niet tegen, maar laat die gedachte rustig over me heen gaan en een paar seconden later verdwijnt de 'drang' vanzelf. Intussen heb ik al een hoop reclame gemaakt en mensen naar jullie doorverwezen.
-Marc Snebbout


Ik had een afspraak in Ekeren voor een laserbehandeling, sinds die dag niet meer gerookt en ik voel me fantastisch. De zin is echt weg en de gewoonte onderdruk ik met King pepermunten en het werkt. Ik had zeker twijfels maar tot nu toe loopt het perfect!
-Sven Logist


Langs deze weg wil ik Jolanda en het hele Rookstop team nogmaals bedanken om mij van die vervelende gewoonte af te helpen. In ben nu rookvrij, zonder problemen. Al een half jaar en heb geen behoefte aan een nabehandeling. Ik heb al verschillende mensen doorverwezen naar jullie adres. Nogmaals bedankt en succes!
-Dirk Van Echelpoel


Ik zou Jolanda persoonlijk willen bedanken voor de mooie complimentjes, deze hebben mij extra gestimuleerd om van de sigaretten af te blijven. Ben echt blij dat ik deze lasertherapie heb laten doen!
-Jan Eyckmans


Bedankt dames en heren, het nu al 6 jaar geleden dat ik dankzij jullie mijn laatste sigaret gerookt heb. Nog steeds onder geen enkele omstandigheid verlang ik terug naar een sigaret
-Heer Baetens


Ik wil jullie bedanken, ik ben vandaag exact 2 jaar gestopt met roken en voel mij fantastisch! Bedankt!
-Jens Van Steenlandt


Het is precies 1 week geleden dat ik bij Liesbeth was voor de laserbehandeling en ik heb ondertussen helemaal niet meer gerookt. Dit is de eerste keer in 40 jaar! Het is tot nu toe vrij makkelijk gegaan, geen onweerstaanbare drang meer naar de sigaret, geen stemmetje meer dat mij continu stoort en mij tot het roken wil verleiden. Samengevat vind ik het ongelofelijk dat ik dit resultaat met slecht één behandeling kon bekomen. Ik hoop dat ik nu definitief verlost mag zijn van mijn sigaret! Ook bedankt voor de goede tips en info die je mij gegeven hebt!
Hendrik Thys


Eindelijk zijn we van het roken verlost! Bedankt!
-Pascal De Swart


Ik ben 10 maanden geleden bij jullie geweest, voor een laserbehandeling. Nou, ik wil jullie toch even laten weten dat ik sindsdien niet meer heb gerookt. Ik had echt nooit gedacht dat het zou helpen, want ik rookte een pakje sigaretten per dag en ik wil jullie hiervoor bedanken via deze weg!
-Esther De Jong

Waar kan u ons vinden?

Rookstop Roosendaal


Vijfhuizenberg 42L
(eerste verdieping)
4708 AL ROOSENDAAL
Tel. 0165-399.000
[email protected]

Rookstop Breda


Lijndonk 4
4825 BG BREDA
Tel. 06-510.58.087
[email protected]

Rookstop Goes


Klein Frankrijk 7a
4461 ZN GOES
Tel. 06-510.58.087
[email protected]